Zilele Comunei Iratoșu

În perioada 13-15. iulie a avut loc tradiționalul Zilele Comunei Iratoșu. Programul variat și bogat a demarat vineri cu întâlnirea pensionarilor și seara folclorică, iar de la ora 22.00 cu discotecă la Melody bar. Sâmbătă de la ora 15.00 a început meciul de fotbal old boys între echipele Iratoșu și Dombegyháza. Evenimentul a fost deschis de primarul Papp Attila. Au fost prezenți pe scenă, Faragó Péter, deputat UDMR, Sergiu Bîlcea vicepreședintele consiliului județean, Korondi Erika primarul comunei Dorobanți, și nu în ultimul rând viceprimarul Florin Baniciu. Deschiderea oficială a fost urmată de un spectacol folcloric cu participarea corului din Variaș, formațiile Vatra Arădeană, Napraforgó Peregu Mic, Corul Forray din Iratoșu, grupul de dans modern Freedom. Seara localnicii și oaspeții au aplaudat concertele susținute de Cornel Borza, de Ștefan Muntenaș, 3+2. Programul s-a încheiat cu foc de artificii și bal susţinut de formația Partium.
Duminică de la ora 10.00 s-au ținut slujbe religioase la biserica romano-catolică și cea ortodoxă, iar seara a avut loc concertul formației TNT.
Programul a fost organizat de Primăria Comunei Iratoșu și Consiliul Local, sponsorizat de Consiliul Local Iratoșu, intreprinzători mici și mari, persoane fizice, Centrul Județean de Cultură Arad.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support